Your input is important to us. Please provide your valuable feedback. Here are some testimonials from our clients:

The music and film are so moving! It made me cry. Thank you for composing such wonderful music
 
Posted By: Night and Fog
thanks to all the brave men who died for my freedom.
 
Posted By: larry fondaw ( [email protected]
Thanks for the inspiration and creative communication....it opened up our own creative minds, and we enjoy it very much!
 
Posted By: kees en nardy
Reuze bedankt. Ik heb het op mij in laten werken, het is zeer goed! Ik dank je zeer voor het delen!
 
Posted By: Night and Fog
Rene Lenting via LinkdIN: I know Fred as a very loyal , skilled and open minded artist, I ve spend hours listening to his music, you need a big band jive or a classical movie track without paying for all the musicians, transport, lunches and all that ? Fred Vogels is the man..
 
Posted By: Rene Lenting
potverdorie Fred, 'heavy' is nog een understatement. gruwelijk. knap staaltje filmmuziek
 
Posted By: Night and Fog
Over Night and Fog: Respect Fred. Schitterend werk. Ik ben geboren in de Plantage in Amsterdam, naast het bejaardenhuis de Joodsche Invalide, met om de hoek de Hollandsche Schouwburg en het door Gerrit Jan van der Veen en zijn groep in de fik gestoken bevolkingsregister. Ik liep naar school over de lau mazirel brug, voetbalde op het JD Meijer plein, bij de Dokwerker, tussen de Duitse en de Portugese sjoel. Ik verkocht oude kranten aan de voddenboer op het oude Waterlooplein, waar nu de Stopera staat. Later zat ik op school onder de Westertoren. We gingen wel eens naar het Anne Frank huis. Dat was toen nog niet zo druk. Kon je gewoon in de middagpauze even binnen lopen........ Als kind speelde ik indiaantje in het Wertheimpark en als volwassene heb ik in de gebroken spiegels van het door Jan Wolkers gemaakte Auswitch monument staan staren, die daar liggen om de herinnering aan al die arme zielen en de verloren illusies levend te houden. Ik heb het monument twee keer gezien nadat schoften het hadden vernield...... Ik speelde op het Entrepotdok, tussen de goederenwagons en ook wel op de Rietlanden, waar nog een klein monument stond ter nagedachtenis aan keesje, een kleine jongen, doodgeschoten tijdens het kooltjes zoeken. Ik speelde op de puinhopen van het Rapenburg, waar eens Joodsche mensen woonden. Ik heb mijn vrouw, ze is Duits, ontmoet in de Semper Oper in Dresden, waar zij als ballerina werkte.... Het heeft mij getekend, mijn illusies gebroken, mij opgezadeld met die eeuwige achterdocht, die Eric bijna humoristisch noemde. Mij gemaakt tot een soort Don Quichotte, die maar tegen onrecht en voor de waarheid blijft vechten. Liefde en kunst hebben mij weggehouden van de waanzin en mij de kracht gegeven om door te gaan. Ik weet dat veel mensen mij als een halve idioot zien, maar ik weet waarom ik mijn mond open trek. Ik heb de film bewegingloos uitgekeken. Ik heb bewondering voor je moed en vakbekwaamheid en ben je zeer dankbaar dat je hem geplaatst hebt. Sjalom aleechem!
 
Posted By: Erik de Ruijter
Nou Fred, het is alweer een tijdje geleden dat ik je site bezocht heb (je banner staat nog steeds op de Engelstalige versie van mijn Normandi
 
Posted By: Pieter Jutte ( [email protected]
Net Night en Fog bekeken . . . moet even bijkomen. Het is een emotioneel zwaar beladen onderwerp zonder enige vorm van schoonheid . . . een nare realiteit geproduceerd door krankzinnige geesten. Wat zal het uitputtend zijn om hiervoor muziek te componeren. De opbouw, verwerking, thematiek en het einde waarin het verval door erosie een nieuwe werkelijkheid van het verleden cre
 
Posted By: Night and Fog
My name is V
 
Posted By: veronique wamin ( [email protected]

<< Start Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Next Last >>

Page 14 of 29


Feedback