Your input is important to us. Please provide your valuable feedback. Here are some testimonials from our clients:

Indrukwekkend Fred. Complimenten. Heb de hele film gezien en beluisterd. Wat een diepe fascinatie leg jij voor die 2e WO toch aan de dag. Intrigerend.
 
Posted By: Night and Fog
Indrukwekkend en ja,heavy. De combinatie van de beelden met de muziek. Ik ben er stil van.
 
Posted By: Night and Fog
Ik wil je heel erg bedanken voor je enorme inzet voor de documentaire
 
Posted By: Hanneke Rasing
Ik wil je graag een enorm compliment maken voor de wijze waarop je aan onze film hebt bijgedragen en deze oa voorzien hebt van muziek. Ook de wijze waarop je het op je side vermeld vind ik erg smaakvol. Dank je wel! Dank zij jouw bijdrage kunnen we andere mensen op een goede manier een blik geven in ons leven en dat van ons kleine meisje Skye. Met als grote hoop dat nieuwe patienten zo de weg naar ons kunnen vinden en niet steeds zelf het wiel uit hoeven te vinden. Door de integere wijze van jou en Hannekke is het voor ons een zeer kostbaar document geworden. Thanks!!
 
Posted By: Guest
Ik was op bezoek op je website en zag daar de bewerking van Stille Nacht voor 2009 inclusief het gedicht. Ik ben zo vrij geweest de bewerking 2009 via mijn geluidsinstallatie op te nemen en toe te voegen aan de Stille Nacht verzameling. Op deze manier houd ik jouw bewerkingen ten behoeve van het kerstgevoel bij. Ook nu alle waardering voor deze uitvoering en overigens ook voor het gedicht.
 
Posted By: Guest: Christmas
Ik vind jouw muziek in deze van ongekende schoonheid ; knap gedaan en dus mijn terechte complimenten.
 
Posted By: Night and Fog
ik prijs me gelukkig dat ik elk jaar weer een nieuwe uitvoering van Stille Nacht van jou mag ontvangen. In de loop van het jaar komen er een flink aantal versies van Stille Nacht langs, die van jou is daarbij steeds weer een verfrissing. Telkens weer een interpretatie op een originele wijze. Deze keer het vuurwerk en de klokken om in de juiste sfeer te komen en vervolgens een langzame en gedragen uitvoering met een zeer goede Femme Vocale groep. Klasse!! Deze uitvoering zal als 5120e versie in de verzameling komen. Graag wens ik jou en ieder die je dierbaar is mooie kerstdagen en alle goeds voor 2012. Reinier Thiesen
 
Posted By: Website stille-nacht.nl
Ik heb naar de film gekeken en naar jouw muziek geluisterd. Dat heb je goed gedaan, het klinkt mooi. Hoe doe je zoiets? Heb je dat met een orkest gemaakt of met een computer of allebei? Ik werd overigens niet vrolijk van de film (ook de muziek is erg treurig) maar dat is ook niet de bedoeling natuurlijk. En best confronterende beelden...
 
Posted By: Night and Fog
Ik heb de film/muziek bekeken en beluisterd. Ik heb wat (hobby niveau) met videobewerking gedaan en weet hoe tijdrovend zoiets kan zijn wanneer het allemaal moet kloppen. Het is ongelooflijk hoe jij die muziek voor elkaar hebt gekregen. Het is prachtig en indrukwekkend geworden. De film zelf had ik nog nooit gezien. Sterker, ik realiseerde me dat ik zulke heftige beelden nog nooit had gezien. Hoe heftig ook, dit materiaal moet bewaard blijven als waarschuwing. Met jouw muziek erbij is tekst niet meer nodig en is het meteen internationaal. Groot compliment!
 
Posted By: Night and Fog
Ik ben diep onder de indruk. Je hebt jezelf overtroffen. Zeer, zeer indrukwekkend.
 
Posted By: Night and Fog

<< Start Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Next Last >>

Page 16 of 29


Feedback